Talon pohja on siis tällä hetkellä piirrettävänä. Muutoksia ja ekstraa tulikin melkoinen lista.

Keittiön ja olohuoneen välinen seinä ei jatku ylös asti vaan "loppuu" n. 110cm korkeuteen. Avaruutta siis lisää. Yläkaapit jäävät siltä osin pois. Toiselle seinälle tulee sitten enemmän kaappeja. Rosteriset koneet tulevat. Muuten onkin vielä ihan avoin millaset kaapit yms otetaan keittiöön. Keskuspölynimuri otettiin myös.

Vaatehuone muutetaan siis märkätilaksi ja siihen tulee wc ja pieni väliseinä sitten kylpyhuoneen puolelle. Kaksi suihkua kylpyhuoneeseen. Laattoja jo katseltiin, mutta ei niistä osannut vielä mitään päättää. Ehkä sitten kun sen aika oikeasti on löytyy se oikea.

Käyttöullakko tulee ylös ja siihen tulee tilaa n. 16neliötä. Kaavamääräyksessä oli että pitää olla 1½krs talo, joten korotusta kattoon tulee, mutta huoneet yhdessä tasossa.Lisämaksua tuli vielä lisäksi energiapaketista, sähkölämmityksen vaihtamisesta vesikiertoiseen lattialämmitykseen, kurasyöpöstä+vesipisteestä kodinhoitohuoneeseen. Ja vilpolasta joka siis on katettu terassi teknisen tilan ja kodinhoitohuoneen ulko-ovien ympärillä. Ja lisäksi vielä pieni ikkuna käyttöullakolle.

Rakennusmestari on varattu ja maaurakoitsijakin on jo tiedossa. Nyt odotellaan, että saadaan rakennuslupa haettua ja mahdollisesti tehdään maatyöt jo tässä kesän aikana. Talo olisi tällä hetkellä tulossa tontille 16.9.09. Ehtona on että nykyinen asunto on siihen mennessä myyty.

Jos aikataulu pitää niin kun on suunniteltu. Viikolla 9 olisi talon luovutus meille. Odottaminen on tylsää. Tahtoisi heti muuttaa. Nopeasti aika kyllä menee kunhan pääsee kunnolla vauhtiin, tuntuu että tämä alku aika on ollut niin hidasta.