Kaksi viikkoa olisi aikaa maatöiden alkamiseen. Nopeasti aika kyllä menee. Toivottavasti loppuaika ennen taloon muuttoa menee ihan yhtä nopeasti.

Muuttoa täällä järjestellään. Muutetaan nyt ½vuoden ajaksi väliaikaisasumukseen. Pahvilaatikko elämää siis tiedossa. Eiköhän sen kestä kun tietää kuitenkin mitä on tulossa. Ja asunto mihin muutetaan on tuttu, joten se helpottaa vähän.

Rakennuslupapaperit vietiin kuntaan viime torstaina. Varmistettiin vielä kunnan työntekijältä, jotta kaikki paperit on mukana ja kunnossa. Ja kyllähän ne oli (toivottavasti ei tule myöhemmin yllätyksiä).

Tällä viikolla pitäisi käydä laittamassa korkomerkit tontille ja laittaa valotolpan uusi kohta myös. Nyt yksi valotolpista on juuri meidän ajotiellä, mistä ajetaan talliin,joten vähän on hankala paikka.

Vesilaitokseen ja puhelinyhtiöön pitää myös olla tällä viikolla yhteyksissä. Sähkösopimus onkin jo hoidettu.

Keittiö käytiin viime viikolla valitsemassa. Tosin muutoksia siihen voidaan vielä tarvittaessa tehdä, mutta nyt on ainakin se laitettu alulle. Katsotaan muuttuuko hinta tuossakin vielä. Mehän ei tunnetusti osata mitään muutoksia tehdä ilman että se maksaisi vähintään 500e ;)

 

Tässä parit luonnokset keittiöstä. Sen verran on muutoksia, että kodinkoneet tulevat olemaan rosterisia ja välitilanlaattaa ei olla vielä päätetty, kuvaan kuitenkin laitettu vaalea.

1249897533_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1249897548_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alkuun oli tarkoitus ottaa tuohon jääviileäkaapi+pakastin kaapin viereen 40cm apteekkarin kaappi. Nyt siihen tuleekin "normaalisti" aukeva ovi, jonka sisällä on 3vetohyllyä. Kevyempi lastenkin sitä käyttää, kun saa vedettyä yhden laatikon kerrallaan ulos. Vetohyllyt ovat alaosassa ja tavallisia hyllyjä sitten yläosassa.

 

kodinhoitohuoneessa jatkuu sama tyyli

1249897557_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itse en henkilökohtaisesti tykkää pesutornista, joten sen vuoksi pesukone ja kuivausrumpu asetetaan vierekkäin työtason alle.

 

Sähköpiirrustukset saatiin viime viikolla ja niistä ei kyllä ymmärretä yhtään mitään. Täytyy näyttää jollekin ammattilaiselle niitä ja tehdä mahdolliset muutokset. Pari viikkoa olisi aikaa ne palauttaa.

 

Paljon siis kaikkea tapahtunut lyhyessä ajassa. Huomenna taas jatkuu työt, joten hyvä, että näinkin paljon on asioita jo hoidettu. Kolmivuorotyötä kun tekee molemmat vanhemmat niin hyvä, että edes ehditään taas näkemään kun mieskin aloittaa loman jälkeen työt parin viikon päästä.