Designtalojen puolelta. Tähän mennessä kaikki on mielestäni sujunut suht kivuttomasti. Nyt joutuu soittelemaan ympäri toimittajia ja tiedustelemaan, että asiat on hoidossa.

Sopimuksen teon yhteydessä emme ottaneet royal-saunapakettia. Tulimme kuitenkin katuma päälle ja syyskuun loppupuolella olemme henkilölle, joka muutokset hoitaa ilmoittaneet asiasta, että otamme sittenkin lisämaksullisen saunapaketin. Mitään vahvistusta mieheltä ei tullut. Parisen viikkoa sitten mies laittoi uudestaan kyselyyn samalle henkilölle, että onko asia ok. Ei ole tullut vieläkään vastausta. Maanantaina mies sitten otti yhteyttä suoraan saunan toimittajaan ja heilläkään ei ollut tiedossa saunan muutos. Nyt jännityksellä odotamme että kuinka käy. Saunatoimittaja lupasi ottaa yhteyttä designtaloihin ja sitten meihin.

Kattopaneelit on asennettu viime viikon lopulla. Minä jo kauhisetelin muutaman millin rakoa paneeleiden saumoissa, mutta niihin kohtiin tulee koristelistat, joten ei hätää Silmänisku. Saunan katto- ja seinäpaneelit piti tulla siinä samassa kuormassa kattopaneelien kanssa, mutta eipä tullut. No taas soittoa perään, mutta eipä niistäkään ole mitään kuulunut.

Radonputki (ylimääräinen) odottaa meidän tontin nurkalla pois hakemista. Maaurakoitsija osti itse putken meille ja laittoi itse paikalleen. Nyt kinastellaan sitten d-talojen kanssa hyvityksestä.

Kattoturvatuotteista ollaan oltu yhteydessä, ennen joulua tulevat ne asentamaan. Hintaan kuuluvat olisivat olleet galvanoidut, otettiin sitten valkoiset tikkaat ja tummanharmaat lumiesteet, lisähintaa 308€ Klink Klink (raha). Räystäskourut tulevat valkoisina.