talolla. Takan teon jälkeen siellä ei ole tapahtunut mitään. Lattialämmitys on pitänyt käydä kytkemässä viime viikon ke-to akselilla päälle, vielä sitä ei ainakaan ole tehty. Täytyy ilmeisesti soitella huomenna työmaapäälikölle ja kysellä missä mättää.

 

Tänään kyllä kattopaneelit saapuivat talolle. Miehelle tuli puhelu puoli kahdeksalta aamulla, kun juuri tuli töistä kotiin. Talolla ei ollut ketään vastaanottamassa tavaraa, niin ihmettelivät. No eipä kukaan meitä edes infonnut, että olisi pitänyt olla vastanottamassa niitä Huuto Olivat onneksi paketissa, joten iltapäivällä kun mies heräili uniltaan ja saatiin lapsenvahti hätistettyä paikalle käytiin kantamassa paneelit sisälle. Ei olisi kyllä ilmeisesti ollut meidän homma, mutta tulipahan tehtyä. Samalla poltettiin ensimmäisen kerran takkaa. Pienellä määrällä kuten ohje oli, ja hyvin toimi.

 

Perjantaina pitäisi tulla sisustustarvikkeiden. Saas nähdä ovatko oikeat. Maalit vähän jännittää, niitä kun on vaikea valita. No maalataan valkoisella päälle, jos on ihan hirveät.

 

Laskuja kyllä ihan parin viikon välein tehtaalta on tullut. Olivatpa jopa laskuttaneet kahteen kertaan anturan muutoksen sekä kipsilevyvaihdon, joten tarkkana saa olla. Soitettuani tehtaalle, ihmettelivät suuresti miten semmoista voi tapahtua. "Koskaan aiemmin ei ole näin käynyt". No olihan tuo vajaan kymmenen minuutin homma hoitaa tuo oikeaksi, mutta silti vähän kiukutti.