jatkuu ja alkaa jo vähän ärsyttämään. Vielä pitäisi viikko malttaa ennen kun aletaan tasoitushommiin. Tää kuukausi on kyllä tuntunut todella pitkältä.

Saunapaneelit odottavat vielä olohuoneen lattialla asennusta. Ne luvattiin tällä viikolla asentaa, mutta ei oltu ainakaan eiliseen iltaan mennessä niitä sinne laitettu. Laittaisivat nyt niin pääsisi "maalaamaan" ne.

Kylpyhuoneesta meiltä puuttui valon kattorasia. Laitettiin sähkötyöpäälikölle viestiä ja hän lupasi järjestää sinne jonkun hoitamaan asian. No asia oli hoidettu niin, että katosta roikkuu pelkkä johto. Taas piti laittaa kyselyä, että missä kattorasia on. Vielä ei ole vastattu, mutta saavat sen asentaa, koska semmonen on sähköpiirrustuksiin merkattu.

On mukava seurata tuttavapariskuntien rakentamista myös. Toisella pariskunnalle tulee Kaustinen 150, puolipeili-peilikuvana ja toisella pariskunnalle tulee Kaustinen 138 olohuone-keittiö yhtenäisenä tilana. Melko paljon vaikuttaa jo nuo pienetkin muutokset.

Isompi kaustinen on valmiina parin viikon päästä. Eilen pääsimme pitkästä aikaa katsomaan heidän taloaan. Tapetit, maalit, laatat ja kiintokalusteet ovat jo paikoillaan. Huomenna alkavat naputella laminaattia, laittavat listat ja lvi-kalusteet sekä sähkötyöt loppuun. Pääsevät juuri sopivasti jouluksi uuteen kotiin. Ihanan näköistä oli kyllä heillä.

Ei malta odottaa, että oma talo olisi tuossa vaiheessa.