Kylläpä on ollut stressaava viikko.

Maanantaina maaurakoitsijat aloittivat tontin korotuksen. Saivat juuri tiistaina iltapäivällä valmiiksi sen. Eivätpä olleet sitten rakentaneet väliaikaista tietä tontille Huuto Eilen meinasivat perustusurakoitisjat jäädä jumiin tontille, kun tietä ei ollut. Ystävällisiltä naapurin maaurakoitsijoilta saivat kuitenkin apua, toivat pari kasetillista hiekkaa ja tekivät tien. Naapurit rakentavat Kaustinen 138 taloa. Kolme designtaloa tulee olemaan meidän tiellä Hymy

Iltapäivästä perustusurakoitsijat soittivat uudestaan ja kyselivät sähkön perään. Sähkömiehen oli pitänyt tiistaina käydä kytkemässä piuhat kiinni, mutta eipä ollut käynyt. Soitteluiden jälkeen selvisi, että "oli unohtanut" Huuto Perustusten tekijöillä piti olla omat agregaatit mukana, joten heidän ei pitänyt sähköä edes tarvita meiltä, no eipä ollut. Taas soiteltiin ja toiselta naapurilta lainattiin sähköä. Kyllä oli helppoa hoidella noita asiota töistä käsin.

Nyt pitäisi olla sähköpiuhat kiinni ja ensi viikolla löytyy myös sähköä sieltä. Perustukset ovat huomenna ilmeisesti valmiit ja ensi viikolla tehdään salaojat ja sitten täytetään perustukset. 14.pvä tulee talo paikalle.

Takka asiaa ollaan selvitelty. Pitäisi ehtiä käydä Uuniseppien toimistolla katsomassa värivaihtoehdot laatoille. Takkamalli on jo selvillä.

Keittiö on myös selvillä. Wc:hen pariin muutokseen odotetaan vastausta ja sitten saadaan uudet kuvat ja uusi hinta.

Laatat, tapetit, maali yms näytteet saadaan parin-kolmen viikon sisällä joten pääsee niitäkin valitsemaan.

Lvi-kalusteista (hanat, wc-pytyt) käydään vielä keskustelua miehen kanssa. Sähköpiirrustukset pitäisi nyt saada kuntoon ja postitettua takaisin tehtaalle. Sähköasioissa tullaan vielä taistelemaan talotoimittajan kanssa varmasti useaan otteeseen, mutta ne kun on lakiin määrätty niin kyllä saavat ilman lisäkustannusta myös hoitaa asian.

Ovimallistoista saatiin eilen kuvastot kotiin. Väliovet tiedänkin millaiset tulee, mutta ulko-ovesta minulla ei ole mitään havaintoa. Esitteiden mukana ei ollut minkäänlaisia hintatietoja, voihtohinnoista ja siitä mikä/mitkä ovet kuuluvat ns. vakiomallistoon. Taas siitäkin asiasta laitettiin sähköpostia talotoimistolle. Kyllä joutuu nyhtämään ihan kaiken tiedon ja jos jotakin et tajua kysyä niin kyllä maksat tuplahinnan sitten myöhemmin kun asia selviää.

Eli kyllä on ollut pinna kireällä yhden jos toisenkin asian takia tällä viikolla.